Design a site like this with WordPress.com
Per començar

30 de gener, dia del DENIP

El dia Escolar de la Noviolència i la Pau, el DENIP, se celebra a les escoles de la ciutat. Nosaltres, malgrat la fred i la humitat ens trobem al parc del Migdia amb l’alumnat més petit de la Campanya que llegeix el seu manifest:

Escola Dr. Masmitjà: Pels nens i nenes de l’escola Dr. Masmitjà, la paraula PAU representa: Amb la P de PAU, paciència, perdonar, parlar i pensar. Amb la A de PAU, amor, ajudar, amistat i alegria. Amb la U de PAU, unió, únic i univers.

Escola Migdia: Gandhi va dir: No hi ha camí per a la pau, la pau és el camí.  Els nens i nenes de l’escola Migdia volem que hi hagi pau al món perquè la pau és la clau de la felicitat i l’harmonia.

Escola Bell-lloc: “La Pau és estimar-se sempre”

Escola FEDAC Sant Narcís: Davant les mentides, tu sigues sincer, no fugis del què cal fer!

Escola Àgora: ” Ens agradaria que totes les nenes i els nens del món poguessin: – Tenir molts amics i amigues. Compartir moments amb la família. Anar a l’escola per aprendre molt. Ser molt i molt feliços. “

Escola Maristes: FEM LES PAUS QUAN…Perdonem als altres si ens han fet alguna cosa que no ens ha agradat. Solucionem els nostres problemes parlant i escoltant als altres. Compartim les nostres coses amb tothom. Ajudem als nostres companys quan ho necessiten i sabem dir gràcies. Estimem als nostres companys encara que no pensin com nosaltres. Som amics i estem contents. FENT TOT AIXÒ ACONSEGUIREM QUE HI HAGI PAU ENTRE NOSALTRES I QUE TOTHOM SIGUI MÉS FELIÇ!!!

Trobada al Parc Migdia

Més fotografies de la trobada a l’àlbum del FACEBOOK de la Coordinadora

Publicat per Timbalada per la Pau

La Timbalada per la Pau és una campanya escolar que es du a terme a les ciutats de Girona i Lleida com a activitat commemorativa del DENIP (Dia Escolar de la Noviolència i la Pau) i amb la que es pretén que alumnes, mestres, personal dels centres i famílies reflexionin sobre la cultura de Pau a partir de la construcció d'uns sorollosos timbals per la Pau.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: