Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Treball a fer

Un cop rebut el taller dinamitzat, cada classe haurà de realitzar una creació artística i de reflexió que completi el que s’haurà treballat. Aquest any, les creacions son diferents segons el cicle educatiu:

Alumnat d’infantil i primer cicle de primària:

Decoració de les portes d’accés a les aules (per la part interior i per la part exterior) amb motius que hauran de fer referència al taller dinamitzat per l’alumnat de cicles formatius sobre la pràctica de la pau. Les instruccions per a la realització de l’activitat i l’enviament de les fotografies les trobareu en AQUEST ENLLAÇ.

Imatges de Pinterest

Alumnat de cicle mitjà:

Elaboració de vídeos presentant un menú amb les “Receptes de Pau” que s’hauran elaborat arrel del taller amb l’equip de “Cuinem la Pau”. Els vídeos es presentaran en l’entrega de premis de l’activitat de cloenda de la Campanya amb la resta d’escoles.

Les instruccions i exemples del vídeo les trobareu en AQUEST ENLLAÇ.

Alumnat de cicle superior:

L’alumnat de cicle superior serà l’encarregat d’estudiar les violències que s’exerceixen a l’escola. Per fer-ho caldrà animar l’alumnat a penjar a la reixa de l’escola o del pati diferents cintes de colors per denunciar les violències patides o exercides (quatre colors que diferenciaran diferents tipus de violència). Al final de gener, l’escola tindrà ben visible, un mural de colors que posarà en evidència les diverses violències que s’hi practiquen.

Per facilitar-ne l’anàlisi i el treball, es comptarà amb el taller que vindran a dinamitzar els estudiants de cicles formatius i a més, des de la Campanya, es facilitarà la dinamització de sessions i tutories a través de materials per al professorat que s’haurà d’utilitzar per a preparar l’activitat de cloenda: Un recorregut dramatitzat amb la resta d’escoles a càrrec d’un grup de teatre social professional.

El material per a la dinamització de sessions de tutoria la trobareu en AQUEST ENLLAÇ.

Les instruccions per a fer el Mur les trobareu en AQUEST ENLLAÇ

A %d bloguers els agrada això: